DOE DE
MYMOVE
CHECK

Maak kennis met Personal Trainer Farell!

ONS VERHAAL

‘’Consistentie is de kracht van het resultaat’’ 

Mijn naam is Farell Biekman, ik ben geboren in Rotterdam en opgegroeid in Krimpen aan den IJssel. In 2010 heb ik Level personal training opgericht.

Bij Levelpt werken we met jou aan je vitaliteit zodat je kan doen wat jij leuk of belangrijk vindt.

Levelpt is ontstaan door een fascinatie voor het menselijk lichaam. Ieder mens is anders, ieder lichaam is anders. Wat de één energie geeft, kan voor de ander averechts werken.
In de jaren voorafgaand aan de oprichting merkte ik dat elk jaar weer mensen met goede voornemens begonnen in de sportschool. Echter werden veel van de doelen niet behaald. Mensen hebben vooral moeite met volhouden wanneer het niet meteen resultaat oplevert, of wanneer het doel behaald is.
Het behalen van die doelen wordt niet makkelijker gemaakt door alle tegenstrijdige adviezen. Verschillende dieet- en trainings-adviezen afkomstig van familie, vrienden professionals en sociale media maken het er niet makkelijker op om de juiste adviezen van de verkeerde te onderscheiden.
Kortom een chaotische omgeving die keuze stress oplevert.

Dit moest anders, en dus werd Level personal training opgericht.

Bij Levelpt is verantwoording afleggen voor onze adviezen de minimale norm.
Wij vinden dat wij als professionals op ons gebied moeten kunnen verantwoorden wat we adviseren. Deze attitude verwachten we ook van onze klanten. Het is een samenwerking waarbij de verwachtingen op elkaar worden afgestemd zodat het voor beide partijen duidelijk is wat er verwacht wordt.

Wij reiken jou tools aan zodat je de juiste keuzes weet te maken, goede adviezen van de slechte adviezen kan scheiden en een concreet plan hebt waardoor je met een gerust hart kan geniet van de dingen die jij leuk of belangrijk vindt.
Wij denken dat onze resultaten je zullen overtuigen en dat deze investering in jezelf het zeker waard is: voor nu en in de toekomst.

Team Levelpt
info@levelpt.nl
www.levelpt.nl

Plan nu een gratis kennismakingsgesprek in via het formulier hieronder.

Starten met Personal Training bij MyMove?

Maak nu kennis met personal training. Vraag een Gratis Proeftraining aan. Vul je gegevens in en klik op verzenden. Wij nemen zo snel mogelijk contact op voor een persoonlijke kennismaking met Farrel!

FITNESS

FITNESS

Op zoek naar een sportschool? Start dan nu met fitness bij MyMove in Krimpen aan den IJssel!

meer informatie

DANS

DANS

Maak nu kennis met onze dans afdeling! Met wel 8 verschillende dansstijlen voor elke leeftijd!

meer informatie

GROEPSLESSEN

GROEPSLESSEN

Op zoek naar je favoriete les? Die hebben wij voor je! Keuze uit meer dan 100 lessen per week!

meer informatie

MYMOVE
DANCE
DEPARTMENT

Start nu bij onze MyMove Dance Department!

Meer informatie