DOE DE
MYMOVE
CHECK

Groepsfitness

 Klik hier voor het groepslesrooster

 

Fitnesslessen (30min)

 

Veel sporters vinden fitness op toestellen niet altijd even leuk. Misschien passen daarom de groepslessen veel beter bij jou. Altijd vaste tijden, een gemotiveerde groepsles-instructeur en veel vaste gezichten in de lessen. Leuk om met je vrienden samen te sporten, of om nieuwe vrienden te maken!

Variatie in groepslessen

MyMove heeft een breed aanbod aan groepslessen, meer dan 100 per week! Maar hoe weet je welke bij jou passen? Zodra je jouw doelstelling duidelijk voor ogen hebt, is het uitzoeken van een geschikte groepsles makkelijk. Pump, pilates, yoga? Daar helpen wij je graag bij. Afvallen, meer kracht, een betere conditie en meer energie; voor elk doel hebben we geschikte groepslessen. Maar kijk ook vooral naar wat je leuk vindt!

 • B.B.B

  B.B.B

  Een klassieke pittige les! Speciaal voor de BUIK, BILLEN en BENEN! Met leuke spierverstevigende oefeningen. Simpel en toegankelijk voor iedereen. Effectief, maar vooral fun!

  Gratis Proefweek
 • Body Balance

  Body Balance

  Een revolutionaire training voor lichaam en geest. BodyBalance vermindert stress en zorgt o.a. voor een betere balans en lichaamshouding. Het is een mix van Yoga/ Tai-Chi/Pilates.

  Gratis Proefweek
 • B-KICK

  B-KICK

  1 uur lang je helemaal uitleven?? Dan is B- Kick iets voor jou! Al je negatieve energie kun je loslaten op de kickbag. D.m.v. boks- en traptechnieken op de kickbag, krijg je een intensieve les waarbij iedereen op zijn eigen niveau mee doet.

  Gratis Proefweek
 • Boksen

  Boksen

  Boksen is een geweldige manier om een topconditie te krijgen en voor het verbranden van calorieën. Het is snel, veelzijdig en bevat alle elementen die een ‘echte’ bokstraining heeft!

  Gratis Proefweek
 • Circuit Training

  Circuit Training

  Circuit training is een trainingsmethode waarbij je een circuit doorloopt om je hele lichaam te trainen. Je voert een aantal oefeningen achter elkaar uit, waarbij al je spiergroepen aan de beurt komen.

  Gratis Proefweek
 • Crossbox

  Crossbox

  Crossbox is een manier van fitness die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek combineert in één training. Gedurende de training worden functionele bewegingen op een gevarieerde manier in een hoge intensiteit zo snel mogelijk uitgevoerd.

  Gratis Proefweek
 • Flow Yoga

  Flow Yoga

  Flow Yoga is op geheel eigen wijze een krachtige les bestaande uit verschillende Yoga houdingen (asanas) om lichaam en geest te versterken.

  Gratis Proefweek
 • MyDance

  MyDance

  MyDance is een groepsfitnessles geïnspireerd op diverse dansstijlen en met de nodige fitnesselementen, zodat kracht en conditie tevens voldoende aan bod komen. Wil je dus al dansend in conditie komen en blijven, dan is dit de les voor jou!

  Gratis Proefweek
 • Pilates

  Pilates

  Pilates is dè les voor een betere lichaamshouding. Op een veilige maar intensieve manier verstevig je de spieren voor de buik, rug/onderrug, bekken en billen!

  Gratis Proefweek
 • Pump

  Pump

  De perfecte les! Het hele lichaam wordt getraind.! Pump is hét trainingsprogramma om je kracht en uithoudingsvermogen te verbeteren. Wanneer je dus wilt afvallen, je spierconditie wilt verbeteren of strakker in je vel wilt zitten is Pump de ideale les voor jou!

  Gratis Proefweek
 • Spinning

  Spinning

  De ultieme conditionele training op een spinningfiets + een echte caloriekiller! Tot het gaatje gaan met z'n allen. Klimmen, sprinten, noem maar op… bij spinning doe je het! Op stimulerende muziek en oppeppende instructeurs.

  Gratis Proefweek
 • Ying-Yang Yoga

  Ying-Yang Yoga

  Yin-Yang Yoga is een yogavorm waarbij er een mooie balans wordt gemaakt tussen de Yin-variant (de meer passieve vorm van yoga) en de Yang (de intensieve vorm van yoga). Dit is zeker een les die zowel geschikt is voor de beginnende yogi als de yogi met meer ervaring.

  Gratis Proefweek
 • Zumba

  Zumba

  Swingende les voor Body, Mind & Soul. Zumba is een combinatie van fitness- en dansbewegingen op wereld- en latinmuziek zoals Salsa, Merengue, Cumbia en Reggaeton. Zumba kent geen moeilijke choreografie en is daarom voor iedereen geschikt!

  Gratis Proefweek
 • 6-Pack

  6-Pack

  Maak bikkelharde buikspieren in slechts 15 minuten! Voor iedereen toegankelijk en hartstikke leuk! Ben jij klaar voor je 6-pack?

  Gratis Proefweek

FITNESS

FITNESS

Op zoek naar een sportschool? Start dan nu met fitness bij MyMove. Kies uit personal training, individueel of groepsfitness!

meer informatie

DANS

DANS

Maak nu kennis met onze dans afdeling! Met wel 9 verschillende dansstijlen voor elke leeftijd!

meer informatie

MYMOVE
DANCE
DEPARTMENT

Start nu bij onze MyMove Dance Department!

Meer informatie