DOE DE
MYMOVE
CHECK

Maak kennis met Personal Trainer Jeroen!

Sporten is een belangrijk onderdeel van mijn leven. Het is een manier om mijzelf zowel lichamelijk als geestelijk fit te houden. Zelf ben ik al fanatiek aan het sporten sinds mijn 14de. Ik ben toen geswitcht van voetbal naar wielrennen. Omdat er landelijk maar 1 niveau werd gehanteerd was er maar 1 optie aan- of afhaken. Ik heb voor het eerste gekozen en op deze manier veel geleerd over topsport, het belang van trainen, voeding en rust. Vanaf mijn 19de ben ik hetzelfde gaan doen maar dan met fitness. Omdat dit een hele andere tak van sport is heb ik ook hier veel nieuwe inzichten opgedaan.

Na mijn middelbare school ben ik eerst gaan studeren aan de TU Delft. Hier vond ik niet mijn plek en dit bevestigde nog meer mijn passie voor sporten en het overbrengen van deze passie op anderen. Om die reden ben ik fysiotherapie gaan studeren en heb ik deze studie inmiddels bijna afgerond. Dit in combinatie met het werken bij MyMove als fitnessinstructeur. Na een aantal jaar werkervaring ben ik nu voor mijzelf begonnen met personal training. Wat mij vooral aanspreekt in dit werkveld is het helpen van andere met hun doelen. Zo hoor ik van mensen die ik heb begeleid dat ik ze help met zelfvertrouwen en het geven van de juiste tools om met hun gezondheid aan de slag te kunnen.

Dus heb jij een doel dat je wilt bereiken? Dit kan zijn het krijgen van een strakke buik voor de zomer, lekkerder in je vel zitten of werken aan je gezondheid. Stuur mij dan vooral een berichtje en dan gaan wij samen aan de slag!

Contact:

pt.eppenga@gmail.com
 

Starten met Personal Training bij MyMove?

Maak nu kennis met personal training. Vraag een Gratis Proeftraining aan. Vul je gegevens in en klik op verzenden. Wij nemen zo snel mogelijk contact op voor een persoonlijke kennismaking met Jeroen!

FITNESS

FITNESS

Op zoek naar een sportschool? Start dan nu met fitness bij MyMove in Krimpen aan den IJssel!

meer informatie

DANS

DANS

Maak nu kennis met onze dans afdeling! Met wel 8 verschillende dansstijlen voor elke leeftijd!

meer informatie

GROEPSLESSEN

GROEPSLESSEN

Op zoek naar je favoriete les? Die hebben wij voor je! Keuze uit meer dan 100 lessen per week!

meer informatie

MYMOVE
DANCE
DEPARTMENT

Start nu bij onze MyMove Dance Department!

Meer informatie