• individueel-fitness-bij-mymove-krimpen

Lessen

Zumba

Swingende les voor Body, Mind & Soul. Zumba is een combinatie van fitness- en dansbewegingen op wereld- en latinmuziek zoals Salsa, Merenque, Cumbia en Reggaeton. Zumba kent geen moeilijke choreografie en is daarom heel geschikt voor iedereen die van swingende muziek houd.
 

 

Spinning

De ultieme conditionele training op een spinningfiets + een echte caloriekiller! Tot het gaatje gaan met z'n allen. Klimmen, sprinten, noem maar op… bij spinning doe je het! Op stimulerende muziek en oppeppende instructeurs.
 

 

Pilates

Pilates is dè les voor een betere lichaamshouding. 
Op een veilige maar intensieve manier verstevig je de spieren voor de buik, rug/onderrug, bekken en billen!
 

 

PPP

PPP staat voor Perfect Pilates Plus. In de PPP les wordt veel gebruik gemaakt van rekken en strekken, attributen zoals grote/kleine ballen, gewichten, slides en ontspannings- en ademhalingstechnieken.
 

 

MyDance

My Dance is een groepsfitnessles geïnspireerd op diverse dansstijlen en met de nodige fitnesselementen, 
zodat kracht en conditie tevens voldoende aan bod komen. Wil je dus al dansend in conditie komen en blijven, dan is dit de les voor jou!
 

 

Boksen

Boksen is een geweldige manier om een topconditie te krijgen en voor het verbranden van calorieën. Het is snel, veelzijdig en bevat alle elementen die een ‘echte’ bokstraining heeft!
 

 

Body & Mind

Een low impact les. Kom volledig tot rust. Body&Mind; een heerlijk ontspannende les! Echt een aanrader voor iedereen, zeker voor de mensen die wel wat rust kunnen gebruiken.
 

 

BodyBalance

Een revolutionaire training voor lichaam en geest. BodyBalance vermindert stress en zorgt o.a. voor een betere balans en lichaamshouding. Het is een mix van Yoga/ Tai-Chi/Pilates.
 

 

Buik, Billen & Benen

Een klassieke pittige les! Speciaal voor de BUIK, BILLEN en BENEN! Met leuke spierverstevigende oefeningen. Simpel en toegankelijk voor iedereen. Effectief, maar vooral fun!
 

 

B-Kick

1 uur lang je helemaal uitleven?? Dan is B- Kick iets voor jou! Al je negatieve energie kun je loslaten op de kickbag. D.m.v. boks- en traptechnieken op de kickbag, krijg je een intensieve les waarbij iedereen op zijn eigen niveau mee doet.
 

 

Crossbox

Crossbox is een manier van fitness die gewichtheffenatletiek en gymnastiek combineert in één training. Gedurende de training worden functionele bewegingen (bewegingen die voor het lichaam gemaakt zijn) op een gevarieerde manier in een hoge intensiteit zo snel mogelijk uitgevoerd. Crossbox is een intensief en afwisselend fitness programma, waar plezier aan bewegen een belangrijk aspect is. Het is echt hard werken, maar een sterk en fit lichaam is je beloning. Het is bewezen dat Crossfit een efficiënt, zeer effectief en veilig programma is.
 

Flow Yoga

Flow yoga is een vorm waarbij het tempo iets lager ligt dan in de Power Yoga les, maar intensiever dan bij de Easy Flow Yoga. De houdingen gaan in een mooi vloeiend tempo in elkaar over en de overgangen tussen de houdingen zijn iets minder intensief dan in de Power Yoga. Flow Yoga is op geheel eigen wijze toch een krachtige les bestaande uit verschillende Yoga houdingen (asanas) om lichaam en geest te versterken.
 

Yin-Yang Yoga

Yin-Yang Yoga is een yogavorm waarbij er een mooie balans wort gemaakt tussen de Yin-variant (de meer passieve vorm van yoga) en de Yang-variant (de intensieve vorm van yoga). In het Yang-gedeelte ligt de nadruk op het warm maken en 
voorbereiden van het lichaam door het o.a. doen van zonnegroeten en het meer in de dynamische vorm uitvoeren van diverse houdingen. Vervolgens zal in het Yin gedeelte vooral de nadruk liggen op het voor langere tijd aanhouden van de houdingen. 

Je kunt wel tot 5 minuten in één houding staan/zitten/liggen. Deze laatste vorm heeft vooral een gunstige invloed op het versterken, ontspannen en versoepelen van gewrichten en bindweefsel. Dit is zeker een les die zowel geschikt is voor de beginnende yogi als de yogi met meer ervaring.

Nieuws

  • Laatste update m.b.t. het coronavirus

    Welkom terug!   Op woensdag 1 juli zijn onze deuren weer geopend....

    Lees meer
  • Download de MyMove app!

    MyMove app  App jij hem al? Je vind de vernieuwde (sportcom) MyMove app...

    Lees meer
Meer nieuws
  • E-Gym

    E-Gym: Fit & Vitaal in 30 minuten

    Op zoek naar een manier om fitter & vitaler te worden? Wilt u daar niet teveel tijd aan besteden en ondertussen wel me...

    Lees meer
  • Proefweek CrossBox!

    Proefweek CrossBox!

    Wil je echt gaan trainen? Maak dan een week gratis kennis met de CrossBox van MyMove in Krimpen aan den IJssel!

    Lees meer
  • Download de MyMove App!

    Download de MyMove App!

    Download de app voor Android of iOS. Met o.a. reserveren voor je lessen, recepten en een persoonlijke agenda.

    Lees meer
  • Dansen MyMove Krimpen

    Dance bij MyMove

    Bij MyMove kun je meedoen met maar liefst 8 verschillende dansstijlen. Kies uit onder andere ballet, moderne dans of Streetdance!

    Lees meer
  • Buiten Trainen bij MyMove Krimpen

    Outdoor bij MyMove

    Naast fitness heeft MyMove een groot aanbod in Outdoor-activiteiten.

    Lees meer
  • Natasja Bes- Monk

    "Ontzettend gezellig, ik heb andere sportcentra geprobeerd, maar deze staat echt bovenaan!"

    Natasja Bes- Monk
  • Jolanda van Gemeren

    "De medewerkers hebben liefde voor hun vak en dagen je uit om je grenzen te verleggen."

    Jolanda van Gemeren
  • René de Goeij

    "Sinds ik twee maanden gelden begonnen ben met Bodyplan al 10 kg kwijt dankzij de gemotiveerde aardige en goede trainers daar."

    René de Goeij
  • Patricia Catsburg

    "Fijne sportschool en super trainers die ook weten wat te doen met blessures en je erbij goed helpen"

    Patricia Catsburg
  • Rob Pijpers

    "Ik heb verschillende sportscholen gezien in de regio maar deze springt er met verve boven uit. Dus een aanrader voor een ieder"

    Rob Pijpers
  • Mirjam den Bandt

    "Iedereen voelt zich thuis"

    Mirjam den Bandt
  • Gizella Senna

    "Alles erop en eraan!"

    Gizella Senna