DOE DE
MYMOVE
CHECK

Start nu met ons 10 weken programma!

Misschien ben jij een beginner die niet weet waar te beginnen, een professionele atleet die na een blessure begint met revalidatie of een ervaren sporter die klaar is voor een volgende uitdaging. Ongeacht wat je niveau en ervaring is, het kan altijd goed en leuk zijn om hulp te krijgen.

Geen trek in een langdurig fitness abonnement? Dan is het COACH programma wellicht iets voor jou. Met ons COACH programma ga je een periode van 10 weken in,
waarbij sport, voeding en intensieve begeleiding jou helpen om je doel(en) te bereiken.. Wij passen jouw sportschema, voeding- en beweegpatroon aan op het gewenste resultaat.
Op die manier ben je verzekerd van resultaat.

We starten met een intake, die uiteraard één-op-één is. Deze afspraak duurt een uur en hier wordt onder andere je doel bepaald. Afvallen, conditie verbeteren, of juist aankomen in spiermassa? Alles is mogelijk.Tijdens de intake vindt er een meting plaats om te kijken wat je startpunt is. Hierbij komen je sportverleden en eventuele sportblessures ook aan bod, om te zorgen dat jij pijnvrij kan sporten.

Samen met de trainer ga je vervolgens alle oefeningen doornemen, en worden alle instellingen genoteerd zodat het schema precies passend voor jou zal zijn. We plannen gelijk een afspraak in voor de vierde week, waarbij de intensiteit eventueel wordt opgeschroefd en je schema wordt uitgebreid met nieuwe oefeningen.

Ook start je in de eerste week met het voedingstraject, genaamd Vytal. Hierbij stellen we een op maat gemaakt menu voor je samen en is er wekelijks een vervolg afspraak. Tijdens deze afspraak wordt je opnieuw gewogen en ontvang je de menu’s voor die week, inclusief boodschappenlijst! Zo blijven de maaltijden afwisselend.

Samen met je trainer evalueer je na 10 weken de door jou behaalde  resultaten, is je doel bereikt? Vervolgens kijken jullie samen naar de volgende stap; wat is de beste keuze voor jou om je nieuwe Lifestyle gaande te houden? Wil je intenser gaan trainen, wil je het voedingsschema houden of een minder intensief meet- en weeg proces?  Alles is mogelijk, want wij zijn er voor jou!                                            

In 10 weken verzekerd van resultaat!                       

Haal jij je resultaat niet? Dan krijg je er nog eens 10 weken gratis coaching bij! *alleen indien de coach afspraken zijn nagekomenMy Move in krimpen aan den IJssel is de plek voor FitnessGroepsfitnessDans en Personal Training. Bij My Move ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Start nu vrijblijvend met een gratis proefweek of doe de MyMove Check.

FITNESS

FITNESS

Op zoek naar een sportschool? Start dan nu met fitness bij MyMove in Krimpen aan den IJssel!

meer informatie

DANS

DANS

Maak nu kennis met onze dans afdeling! Met wel 8 verschillende dansstijlen voor elke leeftijd!

meer informatie

GROEPSLESSEN

GROEPSLESSEN

Op zoek naar je favoriete les? Die hebben wij voor je! Keuze uit meer dan 100 lessen per week!

meer informatie

MYMOVE
DANCE
DEPARTMENT

Start nu bij onze MyMove Dance Department!

Meer informatie