DOE DE
MYMOVE
CHECK

Groepsfitness

Veel sporters vinden fitness op toestellen niet altijd even leuk. Misschien passen daarom de groepslessen veel beter bij jou. Altijd vaste tijden, een gemotiveerde groepsles-instructeur en veel vaste gezichten in de lessen. Leuk om met je vrienden samen te sporten, of om nieuwe vrienden te maken!

Klik hier voor het lesrooster

 

Fitnesslessen (30min)
 

Variatie in groepslessen

MyMove heeft een breed aanbod aan groepslessen, meer dan 100 per week! Maar hoe weet je welke bij jou passen? Zodra je jouw doelstelling duidelijk voor ogen hebt, is het uitzoeken van een geschikte groepsles makkelijk. Pump, pilates, yoga? Daar helpen wij je graag bij. Afvallen, meer kracht, een betere conditie en meer energie; voor elk doel hebben we geschikte groepslessen. Maar kijk ook vooral naar wat je leuk vindt!

 • B-KICK

  B-KICK

  1 uur lang je helemaal uitleven?? Dan is B- Kick iets voor jou! Al je negatieve energie kun je loslaten op de kickbag. D.m.v. boks- en traptechnieken op de kickbag, krijg je een intensieve les waarbij iedereen op zijn eigen niveau mee doet.

  Gratis Proefles
 • Body Balance

  Body Balance

  Een revolutionaire training voor lichaam en geest. BodyBalance vermindert stress en zorgt o.a. voor een betere balans en lichaamshouding. Het is een mix van Yoga/ Tai-Chi/Pilates.

  Gratis Proefles
 • BodyShape

  BodyShape

  Een klassieke pittige les! Speciaal voor de BUIK, BILLEN en BENEN! Met leuke spierverstevigende oefeningen. Simpel en toegankelijk voor iedereen. Effectief, maar vooral fun!

  Gratis Proefles
 • Boksen

  Boksen

  Boksen is een geweldige manier om een topconditie te krijgen en voor het verbranden van calorieën. Het is snel, veelzijdig en bevat alle elementen die een ‘echte’ bokstraining heeft!

  Gratis Proefles
 • Circuit Training

  Circuit Training

  Circuit training is een trainingsmethode waarbij je een circuit doorloopt om je hele lichaam te trainen in 30 minuten! Je voert een aantal oefeningen achter elkaar uit, waarbij al je spiergroepen aan de beurt komen.

  Gratis Proefles
 • Do-In Yoga

  Do-In Yoga

  Do-in yoga is een toegankelijke yoga vorm die iedereen mee kan doen. We gaan hiermee aan de slag door strekkingen van de meridianen, versterken van je middelpunt. Het is een rustige les met groot effect op je welzijn. Deze les is geschikt voor beginnend tot gemiddeld

  Lees meer
 • Gentle Flow Yoga

  Gentle Flow Yoga

  Gentle flow yoga is een yogales waarbij de yogahoudingen op een zachte manier en op vloeiende wijze in elkaar overlopen. Een prachtige balans tussen dynamiek en rust. Deze les is geschikt voor beginnend tot gemiddeld niveau.

  Gratis Proefles
 • MyDance

  MyDance

  MyDance is een groepsfitnessles geïnspireerd op diverse dansstijlen en met de nodige fitnesselementen, zodat kracht en conditie tevens voldoende aan bod komen. Wil je dus al dansend in conditie komen en blijven, dan is dit de les voor jou!

  Gratis Proefles
 • Pilates

  Pilates

  Pilates is dè les voor een betere lichaamshouding. Op een veilige maar intensieve manier verstevig je de spieren voor de buik, rug/onderrug, bekken en billen!

  Gratis Proefles
 • Pump

  Pump

  De perfecte les! Het hele lichaam wordt getraind.! Pump is hét trainingsprogramma om je kracht en uithoudingsvermogen te verbeteren. Wanneer je dus wilt afvallen, je spierconditie wilt verbeteren of strakker in je vel wilt zitten is Pump de ideale les voor jou!

  Gratis Proefles
 • Qi Gong Yoga

  Qi Gong Yoga

  Qi Gong Yoga is een combinatie van dynamische Qi Gong gecombineerd met zachte yogahoudingen. Deze les is een mooie combinatie waarin het helende effect van de Qi Gong-bewegingen wordt gecombineerd met zachte yogahoudingen. Deze les is geschikt vanaf beginners niveau.

  Gratis Proefles
 • Gentle Vinyasa Flow Yoga

  Gentle Vinyasa Flow Yoga

  Gentle Vinyasa Flow Yoga is een dynamische yogavorm, waarin de houdingen elkaar in vloeiende bewegingen opvolgen. Zoek jij binnen wat yoga in zijn algemeenheid te bieden heeft ook een fysieke uitdaging? Dan is deze les wat voor jou! Geschikt vanaf gemiddeld niveau.

  Gratis Proefles
 • XCORE

  XCORE

  XCORE ® staat voor Extreme Core, een intensieve XCORE® training waarbij effectiviteit en plezier samengaan. De XCORE® workout is een ultieme core training (de kern van rug-, buik- en heupspieren) met behulp van de XCO-Trainer®.

  Gratis Proefles
 • Yin Yoga

  Yin Yoga

  Yin yoga is een langzame vorm van yoga voor rustige houdingen, en de asana's worden enkele minuten vastgehouden. Op deze manier wordt het bindweefsel langzaam gerekt en gehydrateerd en blijven de gewrichten soepel. Deze les is geschikt vanaf beginners niveau.

  Gratis Proefles
 • Zumba

  Zumba

  Swingende les voor Body, Mind & Soul. Zumba is een combinatie van fitness- en dansbewegingen op wereld- en latinmuziek zoals Salsa, Merengue, Cumbia en Reggaeton. Zumba kent geen moeilijke choreografie en is daarom voor iedereen geschikt!

  Gratis Proefles
 • 6-Pack

  6-Pack

  Maak bikkelharde buikspieren in slechts 15 minuten! Voor iedereen toegankelijk en hartstikke leuk! Ben jij klaar voor je 6-pack?

  Gratis Proefles

FITNESS

FITNESS

Op zoek naar een sportschool? Start dan nu met fitness bij MyMove in Krimpen aan den IJssel!

meer informatie

DANS

DANS

Maak nu kennis met onze dans afdeling! Met wel 8 verschillende dansstijlen voor elke leeftijd!

meer informatie

MYMOVE
DANCE
DEPARTMENT

Start nu bij onze MyMove Dance Department!

Meer informatie