DOE DE
MYMOVE
CHECK

Start met fitness bij MyMove

Je hebt de knoop doorgehakt. Wellicht na lang twijfelen, maar nu heb je besloten. Je wil van start gaan met fitness! Het lijkt spannend, voor de eerste keer naar de sportschool gaan. Je komt in een omgeving die je nog niet kent. Een wereld van trainingsschema’s en fitnessapparaten. Hoe werkt dat allemaal?

De eerste keer naar de sportschool gaan is helemaal niet zo spannend als je zou denken. Lang niet iedereen in de sportschool is in topconditie. Je bent dus zeker niet de enige die buiten adem raakt, of niet precies weet hoe een apparaat werkt of oefening gaat. Er is dus niets om je druk om te maken. Iedereen die naar de sportschool gaat, komt hier met een reden. Bijvoorbeeld conditie verbeteren, kracht opbouwen of afvallen. In de sportschool trainen niet alleen maar mensen met perfecte lichamen. En voor iedereen was het ooit de eerste keer dat hij of zij kwam trainen. Dus, je hebt jezelf een stevig doel gesteld en je gaat starten met fitness? Of je wil een BOOST geven aan je resultaat? Dan willen wij je graag op weg helpen met een persoonlijke aanpak zodat jij je gewenste resultaten haalt. We ontvangen veel starters en mensen die aan fitness hebben gedaan zonder begeleiding. Logisch dat je dan stopt als je geen resultaat boekt. Of erger, een blessure krijgt.

Kom sporten in onze fitnessruimte die ingericht is voor individuele fitness trainingen. Gericht op het ontwikkelen en onderhouden van spierkracht, figuurverbeteringen en algehele fitheid. Je traint individueel, maar wel onder begeleiding van onze fitnesstrainers. 

Uiteraard is de hele fitnessruimte voorzien van airconditioning en ventilatie.

Verschillende fitness mogelijkheden

 • Modernste cardio fitness apparatuur
 • Meerdere kracht mogelijkheden
  • toestellen
  • freeweights
  • crossgym
  • plate loaded
  • eGym Cirkel
 • Uniek buitenfitness terrein met crossfit materiaal
 • Fast-Fit: in 2x4 minuten trainen klaar met je work-out!
 • Tour de France fietsen. Fiets je favoriete etappe!
 • Better Belly voor een slanke taille en goed voor mensen met onderrugklachten
 • Fitnesslessen van 30 minuten zoals 6-pack en circuittrainingen. 

Trainingsschema op maat 

Uiteraard maken we voor jou tijdens de intake een 'op-maat-gemaakt-training-schema'. Zodat jij precies weet wat je volgende 
training te wachten staat. Na een aantal weken evalueer je samen met de trainer je schema om de laatste puntjes op de 'i' te zetten. Zowel je trainingsschema en resultaten, zijn terug te vinden in onze handige app (geschikt voor iOS & Android).
Zo heb je altijd alles bij de hand.
Fitness in Krimpen aan den IJssel: het was nog nooit zo makkelijk.

Gratis Proefweek Fitness bij MyMove!*

Meld je aan voor de gratis proefweek fitness. Vul je gegevens in en klik op verzenden. Binnen 1 werkdag nemen we contact met je op voor je startafspraak. (* vanaf 18 jaar, onder de 18 jaar een proeftraining met een trainer)

 

My Move in krimpen aan den IJssel is de plek voor Fitness, Groepsfitness, Dans en Personal Training. Bij My Move ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Start nu vrijblijvend met een gratis proefweek of doe de MyMove Check.    

DANS

DANS

Maak nu kennis met onze dans afdeling! Met wel 8 verschillende dansstijlen voor elke leeftijd!

meer informatie

GROEPSLESSEN

GROEPSLESSEN

Op zoek naar je favoriete les? Die hebben wij voor je! Keuze uit meer dan 100 lessen per week!

meer informatie

MYMOVE
DANCE
DEPARTMENT

Start nu bij onze MyMove Dance Department!

Meer informatie