DOE DE
MYMOVE
CHECK

Welk lidmaatschap past bij jou?

Ben jij op zoek naar een sportschool in de Krimpenerwaard? En ben jij op zoek naar een plek om te starten met fitness, groepslessen en/of personal training? Dan is MyMove dé sportschool voor jou. 

Lidmaatschap op maat

Het is lastig om bij de start direct het juiste lidmaatschap uit te kiezen. Zeker als je nog niet zeker weet of jij je wel op je plek voelt bij MyMove. Daarom is er voor jou de online MyMove Check. Een Check, bestaande uit 5 vragen, waarmee we jou precies kunnen vertellen welk lidmaatschap het beste bij jou past. Deze check is geheel vrijblijvend.  Zo zit jij nergens aan vast, maar weet je precies hoe MyMove jou kan helpen. Je krijgt nu zelfs een gratis Proefweek fitness cadeau!

Maak nu jouw lidmaatschapstest!

Vul hieronder jouw gegevens in en beantwoord de 5 vragen. Invullen duurt zo slechts 1 minuutje van jouw tijd. Je krijgt vervolgens van ons een lidmaatschapsadvies op maat!

 

MyMove is dé sportschool in Krimpen aan den IJssel. Je kunt bij ons terecht voor fitnesspersonal traininggroepslessen en hulp bij afslanken. Samen bepalen we jouw doel en gaan wij je helpen deze te behalen.

FITNESS

FITNESS

Op zoek naar een sportschool? Start dan nu met fitness bij MyMove. Kies uit personal training, individueel of groepsfitness!

meer informatie

DANS

DANS

Maak nu kennis met onze dans afdeling! Met wel 9 verschillende dansstijlen voor elke leeftijd!

meer informatie

GROEPSLESSEN

GROEPSLESSEN

Op zoek naar je favoriete les? Die hebben wij voor je! Keuze uit meer dan 100 lessen per week!

meer informatie

MYMOVE
DANCE
DEPARTMENT

Start nu bij onze MyMove Dance Department!

Meer informatie