DOE DE
MYMOVE
CHECK

Fysiotherapie & MyMove

Kuiper & Koning Fysio- en manuele therapie in Krimpen aan den IJssel

MyMove werkt al meer dan 20 jaar samen met fysiotherapie Kuiper&Koning!

Het menselijk lichaam is een verbazend knap en goed georganiseerd geheel van spieren, botten en gewrichten, waar u dagelijks op moeten kunnen rekenen. Lopen, staan, springen, bukken, het zijn vaak volkomen vanzelfsprekende bewegingen. Maar wat als u last krijgt van pijnlijke gewrichten of van uw rug? Onze fysiotherapeuten zijn specialisten, die alles van uw lichaam afweten.

Bewegingsspecialisten, die doelbewust kiezen voor een persoonlijke aanpak. Dit merkt u direct al bij de eerste kennismaking en de zorgvuldigheid die we nastreven tijdens het intakegesprek. 

Behalve reguliere behandelingen bieden we ook preventieve oefenprogramma’s, beweegprogramma’s COPD en Claudicatio Intermittens (etalagebenen) en handtherapie. Dat gebeurt door specialisten die hart hebben voor hun werk en oog voor uw klachtbeleving!

Onze praktijk is zonder verwijzing toegankelijk.

Maak hier een afspraak of bekijk de website.My Move in krimpen aan den IJssel is de plek voor FitnessGroepsfitnessDans en Personal Training. Bij My Move ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Start nu vrijblijvend met een gratis proefweek of doe de MyMove Check.

FITNESS

FITNESS

Op zoek naar een sportschool? Start dan nu met fitness bij MyMove in Krimpen aan den IJssel!

meer informatie

DANS

DANS

Maak nu kennis met onze dans afdeling! Met wel 8 verschillende dansstijlen voor elke leeftijd!

meer informatie

GROEPSLESSEN

GROEPSLESSEN

Op zoek naar je favoriete les? Die hebben wij voor je! Keuze uit meer dan 100 lessen per week!

meer informatie

MYMOVE
DANCE
DEPARTMENT

Start nu bij onze MyMove Dance Department!

Meer informatie