DOE DE
MYMOVE
CHECK

Docententeam

Wie zijn wij? Graag stellen we ons even aan je voor.

 • Varisha

  Varisha

  Varisha is de danscoördinator van MMDD. Varisha geeft de volgende stijlen bij MMDD: Streetdance, Selectielessen & Urban Dance.

 • Stephanie

  Stephanie

  Stephanie is momenteel met een welverdiende zwangerschapsverlof. In de zomer van 2021 komt ze weer terug naar MMDD. Stephanie geeft de volgende stijlen bij MMDD: Klassiek Ballet, Jazz, Moderne Dans & Peuterdans.

 • Robin

  Robin

  Robin is een stoere docent die helemaal in de les opgaat. Om die reden geeft ze ook les aan de Boys Class. Robin geeft de volgende stijlen bij MMDD: Streetdance & Boys Class.

 • Sabine

  Sabine

  Sabine is één van de weinige docenten in de regio die aan Cheerdance doet. En deze les geeft ze bij MMDD! Sabine geeft de volgende stijlen bij MMDD: Cheerdance & Streetdance.

 • Demy

  Demy

  Demy danst al jaren bij MMDD en nu geeft ze er ook les! Demy geeft de volgende stijlen bij MMDD: Peuterdans, Kleuterdans & Klassiek Ballet.

 • Lotte

  Lotte

  Lotte is erg enthousiast en dat zie je terug in haar lessen! Lotte geeft de volgende stijlen bij MMDD: Klassiek Ballet

 • Jockey

  Jockey

  Jockey is een type die er helemaal voor gaat, vandaar dat ze de Fysieke les geeft. Jockey geeft de volgende stijlen bij MMDD: Streetdance Fysiek

 • Brandon

  Brandon

  Brandon valt in voor Stephanie. Professionaliteit en plezier staat bij hem hoog in het vaandel. Brandon geeft de volgende stijlen bij MMDD: Klassiek Ballet & Jazz

FITNESS

FITNESS

Op zoek naar een sportschool? Start dan nu met fitness bij MyMove. Kies uit personal training, individueel of groepsfitness!

meer informatie

DANS

DANS

Maak nu kennis met onze dans afdeling! Met wel 9 verschillende dansstijlen voor elke leeftijd!

meer informatie

GROEPSLESSEN

GROEPSLESSEN

Op zoek naar je favoriete les? Die hebben wij voor je! Keuze uit meer dan 100 lessen per week!

meer informatie

MYMOVE
DANCE
DEPARTMENT

Start nu bij onze MyMove Dance Department!

Meer informatie