DOE DE
MYMOVE
CHECK

Maak kennis met Personal Trainer Lucinde!

Mijn naam is Lucinde Reijm en ik kom uit Nieuwerkerk aan den IJssel. Een aantal jaren geleden had ik een erg slecht eetpatroon en een zelfbeeld wat resulteerde in een zwak lichaam met ondergewicht. Door mijn vriend Ryan Terlouw die al enige tijd training geeft bij MyMove ben ik toen geïnteresseerd geraakt in fitness. Hierdoor ben ik mij gaan verdiepen in voeding & training en begon ik aan mijn lichaam te werken. In een tijdsbestek van 2 maanden voelde ik mij sterker worden en kreeg ik veel meer energie in het dagelijks leven.

Mijn doel met het geven van personal training is dat ik graag mensen wil helpen die in soortgelijke situatie zitten. Of jouw doel is om af te vallen, aan te komen of sterker te worden, met de juiste begeleiding kun je het allemaal bereiken. Voel jij je niet prettig in jouw lichaam? Ik help je graag om te zorgen dat jij net als ik een persoonlijke verandering door kan maken op fysiek en mentaal gebied. Laten we samen de beste versie van jezelf creeën, ik ben er klaar voor! Jij ook?

Voor contact:
 

Maak nu gratis kennis met personal training bij My Move!

Maak nu kennis met personal training. Vraag een Gratis Proeftraining aan. Vul je gegevens in en klik op verzenden. Wij nemen zo snel mogelijk contact op voor een persoonlijke kennismaking met Lucinde!

FITNESS

FITNESS

Op zoek naar een sportschool? Start dan nu met fitness bij MyMove in Krimpen aan den IJssel!

meer informatie

DANS

DANS

Maak nu kennis met onze dans afdeling! Met wel 8 verschillende dansstijlen voor elke leeftijd!

meer informatie

GROEPSLESSEN

GROEPSLESSEN

Op zoek naar je favoriete les? Die hebben wij voor je! Keuze uit meer dan 100 lessen per week!

meer informatie

MYMOVE
DANCE
DEPARTMENT

Start nu bij onze MyMove Dance Department!

Meer informatie