DOE DE
MYMOVE
CHECK

Maak kennis met Personal Trainer Ryan!

Ik ben Ryan Terlouw, 24 jaar en woonachtig in Ouderkerk aan den IJssel. In 2017 heb ik mijn bachelor diploma International Business and Management Studies behaald aan de Rotterdam Business School. Ik hoor sommige al denken, wat maakt jou werkzaam in de sport branche? 

Vanaf jongs af aan heb ik verschillende sporten beoefend zoals: voetbal, taekwondo, fitness, boksen en tennis. Behalve risicovolle operaties of heftige pijnstillers konden medici verder niets voor mij betekenen, dus ben ik mijn eigen zoektocht naar herstel gestart. Ik kwam met diverse specialisten verspreid over de hele wereld in contact. 

Het voordeel wat zich voordeed uit deze situatie is dat ik de mogelijkheid kreeg om van echte vakmensen te mogen leren. Met als gevolg dat ik kwam te beschikken over een enorme lading waardevolle kennis.

Mede hierdoor en aansluitend mijn interesse in fitness zorgde ervoor dat ik het besluit nam om actief aan de slag te gaan als personal strength & conditioning trainer. Gefascineerd door het feit hoe je met echt maatwerk resultaat kunt behalen bij ieder individu. Daarbij rekening houdende met ieder zijn doelen, mogelijkheden en beperkingen. Door deze ervaring heb ik mijn zwakte om weten te zetten in mijn specialiteit en dat is waarmee ik mijzelf als personal trainer onderscheidend maak in deze ‘booming’ fitnessindustrie. 

Mocht je al een tijdje niet de juiste motivatie hebben of lukt het maar niet om bepaalde doelen te bereiken? Neem dan snel contact op en informeer naar de eenmalige startactie voor personal trainingen. Samen gaan wij er alles aan doen om uw doel te realiseren!

Always remember, “HARD WORK BEATS TALENT”

Contact:

Maak nu gratis kennis met personal training bij My Move!

Vraag een Gratis Proeftraining aan. Vul je gegevens in en klik op verzenden. Wij nemen zo snel mogelijk contact op voor een persoonlijke kennismaking met Ryan!

FITNESS

FITNESS

Op zoek naar een sportschool? Start dan nu met fitness bij MyMove in Krimpen aan den IJssel!

meer informatie

DANS

DANS

Maak nu kennis met onze dans afdeling! Met wel 8 verschillende dansstijlen voor elke leeftijd!

meer informatie

GROEPSLESSEN

GROEPSLESSEN

Op zoek naar je favoriete les? Die hebben wij voor je! Keuze uit meer dan 100 lessen per week!

meer informatie

MYMOVE
DANCE
DEPARTMENT

Start nu bij onze MyMove Dance Department!

Meer informatie